Tegelgroothandel voor ondernemers

OnlineTegelGigant staat bekend om hoge kwaliteit tegels. Wij zijn een leverancier voor een groot assortiment luxe Italiaanse tegels. Doordat wij werken met vaste producenten kunnen wij groots inkopen. Als zakelijk afnemer van tegels profiteer je bij OnlineTegelGigant van de scherpste prijzen.

Ben je een zakelijk ondernemer en op zoek naar Italiaanse tegels met een luxueuze uitstraling? Neem contact met ons op!

Magazijn
Magazijn

Divers assortiment Italiaanse tegels

Wanneer je op zoek bent naar een uniek assortiment tegels van de hoogste klasse, dan is OnlineTegelGigant een geschikte tegelleverancier. Wij zijn hét adres voor keramische tegels afkomstig uit Italië. Door onze ervaring in de tegelbranche, weten wij in te spelen op de nieuwste trends en ons assortiment hierop aan te passen. Dit resulteert in een mooi aanbod afgestemd op de vraag van de klant.
 

Onze vaste samenwerking met Italiaanse leveranciers garandeert een grote afname van tegels en een snelle import. Bent je op zoek naar een specifieke  tegel? Ook dan helpen wij je graag verder! Wij schakelen snel met onze tegelproducenten en gaan voor je op zoek naar dé perfecte tegel. Zo helpt OnlineTegelGigant alle zakelijke klanten snel vooruit!

Voordeel bij OnlineTegelGigant

Als zakelijke klant profiteer je bij OnlineTegelGigant van diverse voordelen. Door onze directe handelsrelatie met Italiaanse tegelproducenten, kan je bij ons rekenen op een uniek aanbod tegels en persoonlijke service. Ontdek onze voordelen!

  • Groot aanbod topkwaliteit tegels
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • De trend van het moment