Nieuws

WC Tegels

Wc tegels

WC tegels zijn in allerlei soorten en maten te koop. Een toilet zonder tegels is niet hygiënisch en oogt vaak oud en stoffig. Betegel je WC met de toilettegels van OnlineTegelGigant.nl en ervaar het gemak tijdens de bestelling. Of je nu op zoek bent naar standaard kleine WC tegels of zwarte tegels voor op de wc: bekijk het aanbod en doe inspiratie op!

Ons aanbod WC tegels

De kleinste ruimte in het huis is een plek welke vaak wordt vergeten om te renoveren of stijlen, maar vrijwel iedere gast in huis bezoekt deze ruimte! Het is dan ook van groot belang om de juiste WC-tegels te kiezen die passen bij jouw stijl. Toilet tegels vind je in ons assortiment niet alleen in diverse soorten en maten, maar ook zijn er meerdere kleuren online te bestellen. Zwarte tegels voor de WC zijn dé trend van het moment. Ben je meer  fan van klassieke tegels? Kies dan voor kleine witte tegels.

Wat voor tegels kies je voor de WC?

Deze vraag is persoonlijk en compleet op jouw stijl aan te passen. Vaak wordt er gekozen voor witte WC tegels. Dit omdat het toilet de kleinste ruimte in het huis is en deze ruimte zo groter lijkt. Ben je toe aan inspiratie om jouw WC in te richten? Bekijk dan onze diverse tegels en maak een lijst met de mooiste kleuren, vormen en maten. Ga op basis van deze lijst op zoek naar een wastafel en decoratie en bekijk welke de juiste match zijn.

Hexagon Cementi Antraciet
Hexagon Cementi Antraciet

Hoe hoog moet je betegelen in het toilet?

Dit is afhankelijk van waar je WC zich bevindt. Bevindt jouw toilet zich in een aparte ruimte? Dan is betegelen tot een hoogte van 1.20 meter gebruikelijk. Uiteraard is het mogelijk om het gehele toilet te betegelen om dezelfde stijl in de gehele ruimte aan te houden. Bevindt jouw toilet zich in de badkamer? Dan is betegelen tot 1.60 meter of 1.80 meter voldoende.

WC tegels online bestellen bij OnlineTegelGigant.nl

Bestel jouw WC tegels bij OnlineTegelGigant.nl en ervaar het gemak. Je hebt de tegels voor in de WC snel in huis. Hiernaast zijn de tegels van uitstekende kwaliteit en bieden wij een lage prijs. Heb je vragen over ons assortiment of het bestelproces? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Terrazzo WC tegels bestellen bij OnlineTegelGigant.nl

De voordelen van het kopen van terrazzo WC tegels bij OnlineTegelGigant.nl zijn groot. De snelle levertijd, lage prijs en gratis verzending boven 500 euro maken het interessant om direct een bestelling te doen. 

Hexagon Grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *