Nieuws

Visgraat tegels keuken

Visgraat tegels keuken

Visgraat tegels in de keuken zijn stijlvol en een echte eyecatcher. Met deze hippe tegels zorg je dat jouw basic keuken wordt opgefleurd. Plaats de tegels als spatwand bij je oude keuken om deze te renoveren, of kies ervoor om in je nieuwe keuken visgraat tegels te gebruiken. Er zijn verschillende kleuren, soorten en maten visgraat tegels online te bestellen. Heb jij al een keuze gemaakt?

Een keuken met visgraat tegels: welke stijl kies jij?

Aangezien er zoveel verschillende soorten visgraat tegels in ons assortiment te vinden zijn, is het soms lastig om de juiste stijl bij jouw keuken te vinden. Voordat je de tegels voor in de keuken gaat bestellen, wordt aangeraden om vast een stijl voor de keuken te bedenken. Welke sfeer moet de keuken uitstralen? Dit is een belangrijke vraag als het gaat om het uitzoeken van de juiste visgraat tegels.

Een unieke spatwand in de keuken met kleurrijke visgraat tegels

Een visgraat vloer werd vroeger in kastelen, paleizen en herenhuizen gelegd en staat dus voor pure luxe. Door de visgraat tegels in de keuken te plaatsen breng je een unieke sfeer met luxe afwerking. De tegels zijn in diverse kleuren te koop, waaronder:

  • Groen
  • Zwart
  • Grijs

Naast diverse kleuren zijn er uiteraard ook verschillende stijlen visgraat tegels voor in de keuken. De populairste van dit moment is de houtlook visgraat tegel. Deze tegel ziet – zoals de naam al doet voorspellen – eruit als hout, maar is een keramische tegel. Handig schoon te maken, maar toch een natuurlijke look! Benieuwd geworden naar de visgraat tegels voor in de keuken? Bekijk direct ons assortiment.

Visgraat tegel Petro Grijs
Visgraat tegel Petro blauw

Keramisch parket visgraat: luxe vloer in de keuken

Keramische tegels met een visgraatpatroon zijn ideaal om als vloer in de keuken te leggen. Door voor deze tegels te kiezen ben je er zeker van dat jouw keuken een luxe, maar trendy uitstraling krijgt. Het enige nadeel van visgraat tegels is dat de tegelzetter langer bezig is met het zetten van de tegels. Verder krijg je er stijl en duurzaamheid voor terug. De tegels zijn ideaal voor in de keuken. Het schoonhouden van de tegels is in ieder geval geen lastig karwei. Wil je een volledig luxe uitstraling in huis? Leg de keramische visgraat tegels dan ook in het toilet, badkamer en hal!

Visgraat tegels voor in de keuken online bestellen

Ben jij eruit welke visgraat tegels je in de keuken gaat plaatsen? Worden het visgraat wandtegels of toch een keramisch parket met visgraat? Uiteraard is het ook mogelijk allebei de tegels door te voeren in de keuken voor een compleet luxe uitstraling. Heb je vragen over het aanbod visgraat tegels van OnlineTegelGigant? Neem gerust contact met ons op.

Visgraat tegels zijn een klassieke vloerafwerking die al sinds de Romeinse tijd wordt gebruikt. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een stijlvolle uitstraling die bij veel verschillende keukenstijlen past. Bovendien zijn visgraat tegels zeer duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes, dus u kunt ze ook gebruiken voor uw terras of zwembad.

Bij ons kunt u kiezen uit een ruime collectie visgraat tegels in verschillende kleuren en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar neutrale kleuren zoals wit of grijs, of liever kiest voor opvallende kleuren zoals blauw of groen, wij hebben altijd een tegel die bij uw wensen en stijl past.

Visgraat tegel Sand Beige

Hoe leg je visgraat tegels?

Als u zelf visgraat tegels wilt leggen, is het belangrijk om enkele stappen te volgen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat er mooi en professioneel uitziet. De eerste stap is om de ondergrond goed voor te bereiden door eventuele oneffenheden en oneffenheden te verwijderen en deze vervolgens te behandelen met een primer om ervoor te zorgen dat de tegels goed blijven plakken.

Daarna kunt u de tegels leggen door ze op de juiste manier op de ondergrond te plakken met tegellijm. Zorg ervoor dat u de tegels op de juiste afstand van elkaar legt en dat u ze op een hoek van 90 graden legt ten opzichte van de muur of het oppervlak waarop ze worden geplakt. Gebruik een waterpas en een stuk hout om ervoor te zorgen dat de tegels recht worden gelegd en dat de afstand tussen de tegels constant is.

Wanneer de tegels zijn gelegd, is het belangrijk om ze te laten uitharden volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit kan enkele dagen duren en zorgt ervoor dat de tegels goed blijven zitten en dat ze minder kwetsbaar zijn voor beschadiging. Na het uitharden kunt u de tegels afwerken met een sealer om ervoor te zorgen dat ze goed bestand zijn tegen vocht en vuil.

Als u zich niet zeker voelt over het leggen van visgraat tegels, kunt u altijd een professionele tegelzetter inhuren om het werk voor u te doen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat er perfect uitziet en dat de tegels goed blijven zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *