Nieuws

Terrazzo Tegels

Terrazzo tegels

De Italiaanse Terrazzo tegels zijn altijd de juiste keuze. In de moderne badkamers, keuken en toiletten zijn de natuurstenen tegels al jaren niet meer weg te denken. De tegel wordt dan ook vaak omschreven als tijdloos en klassiek. Naast dat de tegels tijdloos zijn, zijn deze ook nog eens onderhoudsvriendelijk en van goede kwaliteit. Ben jij er al over uit welke terrazzo tegel het best in jouw woning past? Bestel deze dan direct in de webshop en profiteer van de huidige prijzen

De kenmerken van terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn natuurstenen Italiaanse tegels, welke bestaan uit korrels die in klei worden gedrukt. Deze werkwijze zorgt ervoor dat iedere tegel een uniek design en unieke uitstraling heeft. Niet alleen zijn de tegels in diverse kleuren te koop, ook de motieven variëren door de werkwijze. Een terrazzo tegel is de ultieme basis als aanrechtblad in de keuken of als wand- of vloertegel in de badkamer. Terrazzo tegels in de badkamer geven de nieuwe badkamer een luxe uitstraling en zijn te combineren met vrijwel alle kleuren en overige tegels. De terrazzo tegels zonder voeg zijn nog makkelijker in onderhoud en worden vaak gebruikt als spatwand in de keuken.

Natuurstenen terrazzo tegels of budget terrazzo tegels

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor terrazzo tegels in huis te gaan, dien je nog een keuze te maken. Kies je voor de ‘echte’ natuurstenen tegels? Of heb je een klein budget en ga je voor de goedkope terrazzo look tegels? Beide keuzes zijn uiteraard juist. Natuurstenen terrazzo tegels zijn een grotere investering, maar gaan vaak wel langer mee. Beide zijn te bestellen bij OnlineTegelGigant.nl.

Concrete Lichtgrijs
Terrazzo Natuursteen Maxxi Beige-meerkleurig

Terrazzo tegels op het terras

Terrazzo betekent letterlijk terras in het Italiaans. Terrazzo tegels zijn dan ook uitermate goed geschikt om buiten te plaatsen. Door de goede kwaliteit van het natuursteen en het feit dat de tegels weinig water opnemen, is het ook mogelijk om deze tegels buiten te laten plaatsen.

Terrazzo tegels kopen bij OnlineTegelGigant.nl

Terrazzo tegels kopen doe je bij OnlineTegelGigant.nl. Onze concurrerende prijzen, korte bezorgtijd en goede kwaliteit zorgen ervoor dat je snel de badkamer of keuken voor een mooie prijs kunt renoveren. Bestel direct terrazzo tegels in de maten 60×60 of 40×40 om als wand- of vloertegel in de badkamer te gebruiken.

Terrazzo Fiorano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *