Nieuws

Marmer Tegels Badkamer

Marmer tegels badkamer

Marmer is een soort natuursteen welke als tegel in badkamers, keukens en de rest van het huis gebruikt kan worden. Deze soort natuursteen is echter vrij kostbaar en niet iedereen heeft zo een ruim budget. Als oplossing hiervoor zijn de marmerlook tegels in het leven geroepen. Deze keramische tegels zijn niet van marmer te onderscheiden, maar zijn wel stukken goedkoper! Je bestelt marmer tegels voor de badkamer eenvoudig en snel bij Onlinetegelgigant.nl.

Marmerlook badkamer creëren

Een badkamer vol met marmer is de wens van velen. Met natuursteen marmer ben je hier echter veel geld aan kwijt en marmer is een zware tegel welke lastig is om te plaatsen. Al deze problemen los je op door voor marmeren badkamer tegels te kiezen. Deze zijn een stuk lichter, wat ervoor zorgt dat de marmerlook tegels eenvoudiger om te plaatsen zijn. Ook zijn de tegels in marmerlook een stuk voordeliger wat ervoor zorgt dat je meer budget overhoudt voor de rest van je nieuwe badkamer.

Tips bij het kiezen van badkamer tegels marmerlook

Het kiezen van marmerlook tegels voor in de badkamer kan een lastig karwei zijn. In onze webshop vind je tegels in allerlei kleuren en in diverse formaten. Wij voorzien je graag van een aantal tips voordat je de marmerlook tegels gaat bestellen:

  • Kies je voor de marmer tegels 60×60? Dan zul je later dankbaar zijn. Deze tegels zijn groter van formaat en zo hoef je minder voegen schoon te houden. 
  • De vloertegels marmerlook voor in je badkamer zijn vaak niet glanzend, aangezien glanzende tegels spekglad worden als deze nat worden. Wel zijn er glanzende marmerlook vloertegels te koop met een hogere antislipwaarde. 
  • Om een mooi geheel in je marmerlook badkamer te creëren kun je de vloertegels door laten lopen op de wand. 

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts kunnen je helpen de juiste beslissing voor je marmerlook tegels in de badkamer te maken. Zo voorkom je een miskoop!

Decros5
Marmer Tegels Kopen

Voordelen van marmer badkamer tegels

Waarom zou je kiezen voor marmer badkamer tegels en niet voor marmerlook badkamers tegels? Simpel: de kwaliteit van marmeren tegels is een stuk hoger. De prijs van marmerlook tegels is echter veel betaalbaarder. Ervaar het verschil tussen de twee soorten door twee verschillende samples te bestellen, of door onze showroom te bezoeken (alleen op afspraak). Onze experts vertellen je graag meer over de voordelen van marmer badkamer tegels:

  • Marmer vloertegels en wandtegels voor in de badkamer zijn eenvoudig te reinigen, zeker wanneer je voor een grotere tegel kiest. Dit geldt voor marmeren tegels én voor marmerlook tegels. 
  • Een badkamer vol met marmer heeft een luxe uitstraling. Of dit nu gaat om marmer vloertegels of marmer wandtegels: met een accent van marmer heb je al snel een luxe badkamer.
  • Marmer is goed te combineren met overige kleuren en materialen. Denk aan hout voor een natuurlijke uitstraling, of zwarte, simpele tegels voor een opvallende marmeren vloer of wand. 
  • Marmeren tegels en marmerlook tegels zijn in vele gevallen in een glanzende en matte variant te koop.

Tegels marmerlook bestellen bij Onlinetegelgigant.nl

Marmer tegels voor in de badkamer bestellen doe je bij Onlinetegelgigant.nl. Ons assortiment marmerlook tegels is samengesteld door experts waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Alle marmerlook tegels worden direct uit voorraad geleverd. Je zult dus nooit lang hoeven wachten op je nieuwe tegels en kunt direct aan de slag met de renovatie! Onze tegels worden gratis geleverd in heel Nederland, maar je kunt deze ook ophalen bij onze showroom in Zutphen.

Terug naar de lijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.